Vi vi har Àtit gott pÄ sistone, ocksÄ en hel del bÀr. För nÄgon dag sedan frÄgade Maken nÀr det Àr dags för jordgubbar. Jag har dragit mig litet, eftersom jag visste att varje frysask med jordgubbar ocksÄ innehÄller en matsked socker. Men idag var det dagas! Jag har de senaste veckorna jobbat med att avsockra mig. Det var ett privilegium som jag hade och kunde unna mig till följd av den förhatliga coronapandemin och nedslÀckningen pÄ grund av den. Genom att det nu Àr sÄ mycket mindre bjuningar och en tillvaro med Ànnu mera distansarbete Àn vanligt, fick jag möjlighet att ta herravÀldet över mitt eget Àtande.

MÄlsÀttningen Àr att gÄ ner en del av mina överloppskilon. Och ja, jag ser resultat, om hittils Àn mest pÄ vÄgen, men det uppmuntrar mig att fortsÀtta. SÄ plÀttkalaset innebar inte mera socker Àn den dÀr ena matskeden och, och det Àr mera Àn jag fÄtt i mig av varan pÄ över en mÄnad. Inte heller nÄgot vetemjöl, utan kokos och husk och grÀdde förstÄs. Gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s