Stora tabberaset var något annat, men så känns det då jag håller på och river ut allt som finns i alla skåp. Behärskat och strukturerat. Stegvis. Som vi gör i pandemitider i det här landet.

Tidigare i livet skulle jag inte ha varit beredd att sätta en semestervecka på städning, men nu njuter jag! Tänk att få hålla på så här, i lugn och ro, litet åt gången. Det blir rent och snyggt och jag får känna att jag igen tar mitt hus och hem i besittning. Allt skall vara på sin plats då jag är klar, och det som eventuellt inte har någon plats skall ut!

I dessa tider tror jag det är viktigt att ha någon programpunkt varje dag. Det kan då vara att städa något skåp, åka och handla, delta i ett Röda Korsmöte över Teams eller något annat som förutom sina högre syften gör att en dag skiljer sig från en annan.

Vardagen är underbar!

P.s. Och det ser redan bättre ut i köket. Det är på G.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s