– Ska vi åldras tillsammans, frågar hon inspirerad av fredagskvällens komedi på tv.

– Det gör vi ju redan, svarar han som är några år äldre och klokare.

Jag tror att min 60-årskris, om det finns en sådan, inföll igår. Jag har mognat fram till några litet större beslut och insåg att det skedde, inte utifrån drömmar om framtiden, utan utifrån hur saker och ting utvecklats och blivit. Under den senaste tiden har jag insett, att åtminstone i vissa avseenden, har jag framtiden bakom mig. Och det är så det ska vara.

Foto: Matilda Audas Björkholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s