Att fylla år 24 april är att ibland fylla år på vintern, ofta på våren och ibland på försommaren. Därför är jag inte så förvånad över vare sig takatalvi eller kalla aprildagar eller snä på valborg.

Att fylla år 24 april brukar betyda att jag efter födelsedagsfirandet kommer ihåg stt brygga mjöd, eftersom jag ju alltid gjort det då jag städat bort kalaset. Ofta sammanfaller det med att jag städar bort påskpynten. Och sedan hinner en ju knappt dra andan före det är mors dag. Men i år kan jag inte vänta mig att döttrarna kommer hem då, eftersom vi i år får fira valborg tillsammans. ❤️

I år blev det ett helt ämbar mjöd, 😊 de senaste åren har det räckt med mindre än så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s