55525878_10205254171551252_7345167462331056128_n.jpgFör en månad sedan skrev jag upp bussturerna mellan Närpes och Vasa. Första mars skedde stora förändringar, samma dag jag började jobba och flyttade in i min jobbostad brevid busstationen. Antalet turer som går från centrum i stort sett halverades. Nu kan man förvisso stiga på vid riksvägen på en del andra (översträckade) turer, men dit är det ca 7 km och litet långt att gå. Jag kör gärna bil, men åker också gärna buss ibland för att få jobba under resan, eller vila. Men hur ska ekvationen gå ihop för att det skall fungera och vara tillräckligt tilltalande att åka buss?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s