IMG_1178.jpgTill min stora glädje har jag haft möjlighet att vara i Vexala idag. 29 grader varmt och ett havsvatten varmare än jag någonsin tidigare upplevt här, 22,8 grader.

Längs med dagen har jag simmat flera gånger. På eftermiddagen gjorde vi en utflykt då jag första gången fick besöka Djuphamn. Vi valde att inte ta iland genom att där var ett tiotal båtar och många som simmade. Vi tar iland nästa gång!

Det här är förmodligen den helg i sommar då flest båtar tar iland där. Det är för övrigt den dag under mina 13 somrar här som jag sett flest båtar. Motorbåtar, segelbåtar, lastbåt, skotrar, kajaker, kanot, jollar. Allt.

Men efter ett par, tre veckor är vi antagligen ganska ensamma här igen.

IMG_1168.JPG

IMG_1170.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s