_DSF1422.jpg

Oerhört tacksam över en fin semesterresa. Jag har fått se mycket och lära mig mycket om Ligurien, om Italien och om annat. Jag har fått koppla av bra och tror jag behövde min semester.

Glad över researrangemangen. Den här gången, som var min 14:e el 15:e resa till Italien, reste vi med Ingsva. Ypperligt på alla sätt och vis. Bra reseledare och en dito lokal guide, oerhört kunnig och engagerad. Talade inte bara svenska utan kände också till Norden och oss nordbor och visste därför vad som som skulle förklaras för oss. Fantastiskt!

Annorlunda. Vi har varit här med husbil fyra gånger, campat i Grado och bilat från flyget i Venedig el Milano några gånger. Besökt Rom fem gånger. Rest med dotter, annan dotter, Maken, Maken och dotter, Maken och barnbarn, medarbetare en gång. Olika varianter. Olika fördelar och olika nackdelar.

Men som jag sade åt Maken för en stund sedan efter sista middagen på hotellet, jag är förvånad över att jag trivts så alltigenom bra på en gruppresa. Mognad?

Idag har det varit eget program. Vi har promenerat (över 20 000 steg på räknaren) och simmat. Vattnet smakade trolldeg. Den som gick på dagis på 1960-talet vet vad jag talar om.

Imorgon bitti hemåt. Jobbet väntar och en flyttning i Närpes.

_DSF1420.jpg_DSF1459.jpg_DSF1468.jpg_DSF1452.jpg_DSF1453.jpg_DSF1442.jpg_DSF1439.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s