Det blev varken påskägg eller memma i år. Även om de brukar vara, förutom gottigott, också en tradition och traditionsmat som markerar att fastan är över och att påskdagsmorgonen igen har grytt. Dessa både kunde och ville jag avstå i år.

Men min tradition att i påskveckan (veckan efter påsk) fira genom att frossa med ett stort fång tulpaner i hemmet, det ville jag inte avstå ifrån. Tvärtom, jag har barnsligt sett fram emot det.

Så nu är det fredagsmys med Maken i hemmet i Vasa, efter en lång arbetsdag i Närpes. Och distansjobbet gör att jag hinner njuta av påskblomstren jag hade med mig därifrån mera än jag annars brukar göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s