Det är roligt att fylla år! Alternativet är sämre, brukar det skämtas. Men att fylla år är inte i första hand att bli äldre, Det betyder att jag får vara med, att jag också idag fått vakna till en ny dag. Jag ville fira den här dagen, 58-årsdagen, med dem som är allra viktigast för mig. ❤️❤️❤️❤️ Spridda i Finland och Sverige fick vi mötas så att jag fick ha dem alla fyra brevid varandra på skärmen. T.o.m paket blev det, kom per post igår, gåvor som uppskattades högt, de känner mig. T.om. innehållande litet kalasrekvisita.

Mamma-barnkalas. Glad över kvällens kalas. Få se när vi kan träffas ”på riktigt” irl.

Jag är också väldigt glad över alla vänliga hälsningar i form av telefonsamtal, textmeddelanden, mail, messinger, fb-grattisar och andra hälsningar.

Och det lediga veckoslutet kommer lämpligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s