Det är många minnesbilder som kommer upp den här tiden på tröskeln mellan sommar och höst. Face book påminner mig om gruppbilder med mig och mina döttrar, om gemensamma minnen från våra Stockholmsveckoslut och Tjejmilen. Det blev inget av det i år. Men jag har fått träffa dem alla, om än inte samtidigt sedan i julas. Därmed har jag jag det bättre än många andra. Att jag dessutom fått träffa både barnbarn och bonusbar och -barnbarn, storfamiljens alla äkta och oäkta hälfter gör att jag förstår att jag inte får klaga. Det finns de som inte träffat sina nyfödda barnbarn över huvud taget pga av pandemin.

Men man kan sakna. Och påminnas om att det inte är som det ska och att vi senaste helg gärna hade rått om varandra som vi brukar i Stockholm i månadsskiftet augusti-september. Älskar er! ❤️❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s