Efter denna vecka med mycket arbete, blir det semester för min del. En lång semester och en månads tjänstledighet utan lön i anslutning till den, hoppas jag ska återge mig de krafter som jag förlorat.

Senaste sommar var jag sjuk och jag har under vintern dragits med följder av det. Visst orkar jag mycket bättre nu, och en lång sommar hoppas jag ska göra susen!

Det har varit för litet av det roliga och trevliga och uppmuntrande det år som gått. Nu hoppas jag att vi själva, under långledigheten, ska se till att det blir annorlunda i takt med att vi själva och våra vänner är vaccinerade.

Vi kan inte ännu planera någon utlandsresa, men vi kan upptäcka det som finns på nära håll genom att lokalturista.

Vi tjuvstartade idag, bl a genom att besöka Katta Svenfelts utställning i Bennäs. Jättefint och mångsidigt! Ni som inte ännu sett den ska göra det denna vecka!

På vägen hem blev det glass på torget i Nykarleby. 15 grader. Snaaart är sommaren här. 😎🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s