”Söka upp har sin tid, och tappa bort har sin tid. Förvara har sin tid, och kasta bort har sin tid.” Predikaren

Vi människor har en tendens att samla på oss grejer. Och då vi blivit riktigt bra på det och skåpen och förråden är, inte bara fyllda utan överfulla, då händer något med oss. Plötsligt vill vi minska på bohaget. Det är intressant att se, hur många av ens bekanta som plötsligt befinner sig i samma livsskede. Alla dessa (vi) som nätt och jämt hunnit sluta samla på sig (oss) vill plötsligt göra sig av med något av de materiella barlasterna.

Därför är det så bra med loppis och insamlingar och återanvändning. Det är sunt att det som en av oss inte längre anser sig behöva kan komma till användning på annat håll. Dessutom kan det ske under former där vi får mötas och tala bort en stund, ett fysiskt möte i en tid när vi är så förfördelade i det avseendet.

Därför hoppas jag att många vänner och bekanta och andra tar sig tid att göra en avstickare till vårt loppis race i Vexala på lördag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s