Ledig måndag och en tur till havet. ❤️ Snart bor vi där igen. ❤️ Även om vi bor största delen av året på vårt älskade Willmanstrand är det viktigt för oss att ha ett annat ställe de mörkaste månaderna av året.

Sedan vi har flyttat det boendet från Vasa till Nykarleby har vi valt att i vinter hinna bo in oss i hemmet där och vi kom överens om att vi i år ”flyttar ut” senare än vanligt. P.g.a. födelsedagsfirande nu under två på varandra följande veckoslut får andra bo på stranden nu och vi flyttar ut sedan vi firat klart.

Men snart! Det kommer att bli helt underbart att igen få bo där. Och efter knappt fem veckor börjar min semester och efter den räknar jag med att jobba varannan vecka och vara pensionär varannan. Som jag sagt flera gånger, det känns som att äta kakan och ha den kvar. 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s