Mina barriärer igår, för att förbereda mig för en jobbvecka i Närpes, förvånade mig. Men då jag väl var här och plockade fram kalender och planering och började göra upp veckans to do-lista, insåg jag att jag helt enkelt var ovan. Om onsdagen den 30 någonting är månadens fjärde arbetsdag förefaller en risk för att en helt enkelt lagt av litet granna.

Jag har lyckats med det som många hoppats på någon gång, att eliminera november åtminstone delvis. Mitt anställningsförhållande tar snart slut och jag tar ut semesterdagar litet då och då. Konstigare än så är det inte. I november har jag haft en del annat program och endel kortare resor, till Danmark och Sverige och dessutom ett par Helsingforsresor.

Efter arbetsdagen idag fick jag avnjuta Årets stora julkonsert med Thomas Enroth och gänget. Trevlig konsert med goda sångare och musiker, adventsstämning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s