Att veckopendla har sina sidor. Idag påminns jag igen om saken, då jag plockar ihop mitt pick och pack för arbetsveckan som börjar i morgon. Det är en och annan pinal som ska med, även om jag har det mesta jag behöver för själva jobbandet i Närpesbostaden.

Men det är bara tisdag och jag inser då jag hänger tvätt och vattnar blommor, att det är nästan en vecka tills jag är här igen. Att jag igen en gång ska lämna mitt hem för flera dagar.

Den som veckopendlar ger inte bara sin arbetstid till jobbet utan också mycket av sin fritid. Tänker jag, medan jag funderar om Arvejord och sticksömmen alls ska med. Kommer det att finnas någon tid och några krafter för det?

Men imorgon kväll blir det i alla fall julkonsert i Frans H-salen. Det ser jag fram emot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s