Efter en halvdag i Röda Kors-uppgifter i Vasa har jag just kommit till Nykarleby med buss. Då bussen rullade in i Nordens Betlehem kändes det bara gott. Nu är jag hemma, hemma till jul. Hemma i vårt hem. Hemma med den jag älskar, Maken. 🥰

Jag har en pensionsvecka och en semestervecka och litet till ledigt innan jag den 11.1.2023 igen ska vara på jobb. Nu blir det några riktigt lediga dagar med vila, motion och huvudvärkslindring och kanske litet, litet julstädande. Sedan kommer julhelgen, som vi i år firar på tuman-hand eller på tremanhand, vi har ju Laleh. 🐾

Storfamiljen möts först i mellandagarna, en av årets höjdpunkter, utan tvekan. ❤️

Imorgon är det fyra år sedan jag valdes till kaplan i Närpes församling. ⛪️

Ikväll väljer man min efterträdare. Jag utgår från att man väljer Patrica, som för tillfället sköter det jobb jag hade före jobbet i Närpes, kyrkoherdetjänsten i Solfs församling.

Inte kändes det ju bara bra då jag sade upp mig i september. Litet skuldkänslir t.o.m. Men sedan jag såg att Patrica fanns bland de sökande drog jag en suck av lättnad. Samtidigt visste jag ju att man inte blir glada i Solf. Omöjligt det här, hur man än vänder sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s