Min första riktigt lediga dag, som blev helt ledig p.g.a. att en handledning föll bort p.g.a. sjukdom, beslöt jag mig för att göra så litet som möjligt. Tyckte det var dags för en sådan dag. 😊

Efter lunch for vi ut till Vexala och började jula till det litet, framför allt på utsidan. Imorgon ska vi – kanske – städa.

Jag tror det är svårt att förstå för alla, varför folk ids ha hund. Men oj så terapeutiskt det är. I förmiddags lekte vi inomhus och i eftermiddags utomhus. Och inte bara lekte. Labben fick också jobba litet med att söka bollar 🥎 🥎 🥎 🥎 🥎 i snön.

Den avlämning som gick sämst var den som filmades och filmandet gick ännu sämre.

Nu ska vi mest ta igen oss resten av dagen så vi inte blir överansträngda.

Och ja, någon huvuvärksmedicin har jag inte behövt idag. Men så har Maken också masserat axlarna. Men, ledigt ibland är inte att förakta. Tyvärr tog det för länge innan jag lärde mig det. Men därför får jag lov att ta igen vad jag missat nu när tillfälle ges.

Julen kommer till Willmanstrand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s