Jag jobbar med att försöka få mitt arbetsrum här hemma beboeligt, överskådligt och ”slimmat”. Jag slänger en hel del, men sparar det jag tror mig behöva och det jag vill ha kvar. Då jag kom till lådan med material för skriftskolan packade jag om, slängde en del men tyckte mig behöva spara en del ifall-om -att. 😊

Här om natten drömde jag att jag höll skriftskola och det var så rasandes roligt! I själva verket har jag inte hållit skriftskola på fem år, och har träffat konfirmander bara i kyrkan efter det. Men, tänk om. Då skulle jag sakna mitt konfirmandpedagogiska material. Så boxen ställs i källaren i fall om att.

Att undervisa är något av det roligaste som finns! Jag trivdes under mina lärarår och jag trivdes medan jag höll skriftskola. Men det kan ju hända att det passar bättre att litet yngre präster håller skriftskola. Vad vet jag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s