Det var inte så att jag skulle ha glömt sommarkören då jag berättade om allt det fina jag fick uppleva sommaren som håller på att ta slut. Jakobstads sommarkör 2017. Sätter dit årtalet för att jag så gärna hoppas på en fortsättning nästa sommar.

Och det måste det ju bli genom att det blev en succé. För visst kan man kalla det så om drygt 60 människor anmäler sig till en kör som övar 6-7 gånger för att sedan uppträda vid en konsert.

Konserten hölls i Svenska gården, måndagen i veckan som kallas Jakobs dagar,  och drog fullt hus. Repertoaren räckte inte till en hel konsert men vi varvade körsång med allsång, och både korister och publik sjöng av hjärtans lust.

IMG_5576 3.JPG

Macke Söderström som jag alltid beundrat som musiker visade sig vara en alldeles underbar körledare.

Jag som i min ungdom sjungit mycket i kör har inte på många år fört ett sådant leverne så jag skulle ha kunnat delta i en kör som har regelbundna övningar i en viss kväll per vecka. Den här gången annonserades datumen ut på förhand och jag kunde bocka av dem och konstatera att jag hade möjlighet att vara med. Härligt! Jag stortrivdes! Och jag drömmer om en fortsättning nästa år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s