G_A10.jpgFoto: Härus Photography.

Vilken lättnad! Vi har äntligen städat efter oss i den hyresbostad som vi mellanlandade i medan nybygget vi flyttat in i vid julen byggdes klart. Det höll på att börja stressa mig, men nu är det alltså gjort. Inte är allt klart på nya stället, men det behöver det inte vara heller. Huvudsaken att vi får avsluta den parentes som boendet på Skolhusgatan innebar.

Nu börjar – på riktigt – ett nytt livsskede för oss. Är det den tredje åldern som är i antågande? Den då en av oss småningom lämnar arbetslivet och inga barn bor hemma längre. Den nya ålder som numera finns mellan medelålders och ”riktiga” pensionärer. Spännande känns det. Och vi trivs tillsammans och tycker ännu mera om varandra än förr. Älskat varandra har vi gjort sedan vi träffades.

Vi hade besök av en duktig och trevlig fotografstuderande Chanett Härus, som förevigade steget över tröskeln till denna nya tidsålder för Gösta och mig. Tack Chanett!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s