Vissa dagar bara vet man, att det finns orsak till mycken glädje. Idag är en sådan dag. Jag ska nämna några orsaker till glädjen.

  1. Jag har blivit återvald som distriktsordförande för Finlands Röda Kors Svenska Österbottens distrikt. (Efter fyra år i styrelsen vet jag att det heter ungefär så…) Det känns fint att få arbeta för en humanitär organisation med människovärde och jämställdhet på agendan. En kraft som behövs runt om i världen idag, och skå i vårt samhälle.

IMG_6712.jpg

Här distriktsstyrelsens viceordförande Ulf Lassander och jag då vi valdes till våra uppdrag för tvåår sedan. Idag återvaldes vi för två år till.

58444722_2172570169501102_8113145543712047104_n.jpg

2. Det var så fint att få sjunga med Betaniakören i Solfs kyrka ikväll. Jag presenterade stolt ”min” f.d. kyrka för körsångarna. det var roligt at sjunga och det var väldigt roligt att det kom mycket folk och fint att få träffa vänner.

3. Idag har ett flyttlass kommit från Helsingfors till Kvevlax som gör att vi snaaart får umgås mera med både barn och barnbarn. Om några veckor kanske de bor ”på riktigt” i Kvevlax, men nu skall terminen avslutas i Helsingfors för 3/5 av familjen Men visst är det orsak till stor glädje att få några älsklingar ”på nära håll”.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s