IMG_0319-1.JPG

Vi har skämtat en hel del om allvarliga ting på sistone, bland annat om när den tredje åldern infinner sig. Det svar som vi väl lutar starkast åt just nu, är att Den Tredje Åldern inleds då man ”fyller folkpension”, d.v.s. 65 år. Det gör du i morgon.

Du blir inte äldre, tvärtom upplever jag att du blir yngre för varje månad som går. Så har det varit sedan du slutade jobba för ett år sedan. Du blir lättsammare, roligare och trevligare att vara med allt efter du inser att ditt totalansvar för den Lyckliga Staden lyfts av dig. Och det är väl inte så konstigt, att stadsdirektörsskapet i någon mån stod i vägen för dina möjligheter att kasta dig lös och ledig.

Jag trivs bättre med dig än någonsin. Jag har älskat dig länge, och med åren lärt mig att tycka väldigt mycket om dig, du är ju i de allra flesta avseenden min bättre hälft. Men nu trivs jag allt bättre med dig och saknar dig något oerhört då vi är på skilda håll.

Det ar varit för mycket av det i sommar. Men det har vi också tagit itu med och åtgärdar inom kort så att vi igen får följas åt som vi gjort det senaste kvartseklet. I morgon eftemiddag kommer jag hem till Vexala. Då ska vi fira att åtminstone varannan av oss nått Den Tredje Åldern. Och att vi får vara tillsammans igen. Grattis, älskling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s