Det man har litet av behöver man hushålla väl med. Och för mig är det för tillfället t.ex. semesterdagar. I sommar har jag fått tre semesterdagar (det jag införtjänade i mars i år) och dem har jag sparat på som den guldklimp de är.

Jag bokade för rätt länge sedan en resa till Ligurien en vecka. Jag betalade för enkelrum, för jag skulle inte få någon med mig. Men en dag berättade Maken att han också kommer, att han bett resebolaget kreditera mitt enkelrumstillägg på hans nota.

Jag har påmint honom ibland om hur det gick då jag skulle åka ensam till Italien. Men oj, så glad jag är idag att han valde att följa med.

DSCF1151.jpgNu har vi bara hunnit checka in på hotellet i Alessio och ta ett dopp i havet före middagen. Jag är, så här långt, mer än nöjd med den första semesterdagen. DSCF1155.jpgDSCF1172.jpgDSCF1185.jpgDSCF1182.jpgJag hoppas på bättre bilder en annan dag. Trixar med kameran som jag inte använt på länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s