Det blir med säkerhet en annorlunda sommar. Jag kommer också att ha mycket ledigt. Efter att förra sommaren ha haft endast tre dagar semester i slutet av september, förutom en tvåveckors tjänstledighet utan lön i juni, ska det bli riktigt skönt med full semester i sommar.

Att bo på flera ställen är ingen lyx, men en förutsättning för att kunna långpendla i Österbotten. Men vår kärlek bor i Vexala, det ställe som vi under vårt kvartsekel tillsammans haft längta tiden, ett underbart ställe. Jag ör så tacksam över Willmanstrand och allt det ger oss!

Jag ser fram emot att jag verkar få ha detta som base camp största delen av också innevarande år.

1.5 kommer mitt lilla flyttlass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s