Semester. Överskattat? Nej, det tror jag inte. Men kanske ofta rätt uppfordrande. Genom att jag bytte jobb i fjol, hade jag ingen sommarsemester, om vi bortserfrån tre dagar i september. Därför köpte jag mig två veckor tjänstledighet utan lön i juni, och tillbringade de veckorna i Italien. De tre semesterdagarna i september kombinerades med två veckors lediga dagar och blev också den en vecka i Italien.

Men heimani hann jag inte med i fjol, och tro mig det syns! 😎 Så nu får det bli ändring på det.

Jag är glad över att jag nu kunde få en del av min semester redan i början på maj.

Förr, då jag var yngre, skulle jag ha slängt ut allt jag äger på verandorna och städat hela huset och buritin grejerna igen. Numera gäller det att avgränsa jobbet, och ta ett rum åt gången.

Men det är fint med städning, rent och snyggt och doftar gott. Dessutom, det bästa av allt ärkanske, att man får se resultat av mödan.

Nej, det blir inte bara 🧹 🧽! Också 🏊‍♀️ 🚤 📚 och 🧶. Och 💻 . Skärmtiden omfattandei dessa tider.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s