DRÖMMER MIG TILL ITALIEN. Då Maken skulle proviantera här om dagen uppmanades han skaffa ljus för utomhusbruk, för att jag skulle få iluminera som jag brukar göra under de mörka sommarkvällarna i Italien. Hur varmt det än var i solen på eftermiddagen idag kan kvällen inte bjuda på den tropiska värme som jag förenar med minnet av semesterljusen. Men det är så här nu. Litet tråkigt, litet dystert , mycket oklart inför den närmaste tiden. Och då har jag det bättre än de flesta.

Det finns riskgrupper och friskgrupper. De som avstår, de som inte gör det. De som betalar för nedsläckningen och försiktigheten och de som lever som om inget hänt. Det nya normala vet vi knappast ännu vad det är. Hoppas att vi blir litet klokare! Visst är de ganska fina i all sin enkelhet, mina Italien-ljus?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s