Då coronatiden började funderade jag vad jag ges för möjligheter genom det, jämsides med skyldigheter och begränsningar. Jag insåg att jag nu har möjlighet att göra något åt min övervikt, genom att jag kan bestämma själv när och var och vad jag äter, och försöka skapa något slags regelbundenhet i det. P.g.a. sköldkörtelsjukdom gick jag upp över 20 kilo för ett par år sedan, nu skulle jag få (få) göra något åt det. Efter fem månader kan jag nu konstatera att jag fått bort 10 kilo. Det låter inte så mycket, och mycket återstår att jobba med. Men då jag lyfter valpen som blir 12 veckor imorgon inser jag att 10 kilo visst har betydelse.

Hon har ökat lika mycket i vikt under corona-tiden som jag har minskat. Nu tar vi nästa etapp, få se vem som hinner före till +- 20! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s