Det är idag tio år sedan jag förrättade det första dopet. Två veckor efter min prästvigning fick jag förtroendet att döpa mitt fjärde barnbarn, Inga. ❤️ Jag skickade för en stund sedan några bilder till henne och gratulerade på dopdagen. Samtidigt berättade jag att hon var det första barnet jag döpte, och att det efter det blivit ungefär 200 till.

Det var en verklig högtidsdag, med glada fina människor. Tacksamhet över Livets under och delad glädje med föräldrarna över det nyfödda barnet. Tyvärr saknar vi numera några av dem som var med, farfar och gammelfarmor.

Grattis på dopdagen, Inga! ❤️🌹🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s