Tantvarning eller vuxenpoäng, vad handlar det om då jag bakat tre gånger på en vecka? Det är ungefär vad det brukar bli på ett år, om vi undantar jul- kalas- och semesterbaket. Maken, den jag bott med ett kvartsekel vid det här laget, hade inte förr fått någon drömtårta jag bakat. Han beställde och fick tigerkaka och då insåg jag att jag inte bakat någon sådan heller under vår tid tillsammans. Nu invänder säkert de präkiga att jag kunde satsa på hälsosammare saker, men då det är så rasandes gott och doftar så gott hemma också.

Nästa steg är väl den där syjuntan jag tänkt att skall bli aktuell då jag blir vuxen. Vem vet, litet flera vuxenpoäng och lite lägre incidenstal, ja då kan vad som helst hända.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s