Det är stort att fylla år! Vi säger skämtsamt, med varierande stor portion allvar, att alternativet är sämre. För mig är det en realitet, varje år, att jag inte bara är så gammal jag är, utan också så och så gammal i förhållande till vad min mamma blev. Hon blev 48.

Fint att få vara med! Tacksam för livet, inte för allt det inneburit på sistone, men det är mitt liv. ”Livet är Guds gåva till mig, vad jag gör av livet är min gåva till Gud.” Då kan man inte bara passivt låta sig föras med, utan det gäller att ta ansvar, att förvalta, att göra det man kan på sin plats i livet.

Jag fick en fin födelsedag! Sång, rosor och önskeboken av älsklingsMaken på morgonen. ❤️

Under dagen ledde jag årsmötet för Röda Korset i Österbotten. Glad över fortsatt förtroendesom ordförandeåren 2021-23. Glad över uppdraget, sammanhanget och människorna jag där får jobba med. Glad över att den vägen öppnades, för min del konkret år 2015. Det var i sig självt intressant, hur den vägen öppnades, och dethar jag skrivit om tidigare.

Döttrarna ❤️❤️❤️❤️ skickade blombud och min glädje kände inga gränser då jag visste att jag skulle få möta dem också på kvällen, om än virtuellt. Det är hälsosamt för ett modershjärta att ibland få ha alla sina barn samlade.

Också ett par av barnbarnen hörde av sig. 😍 Jag sade till Maken att jag börjar känna mig gammal; blommor av barnen, hurrarop av barnbarnen och tid har jag till coronavaccinering. Allt bra på sitt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s