INNAN SOLEN GÅR NER. Det gäller att ta vara på den stund det är ljust, för då det är mörkt här vid ca 16.45-tiden, då är det riktigt mörkt. Farsdagen firas i år i stillhet. Dagen har litet av lugnet före stormen över sig. Det är två veckor till första advent och sedan sitter det litet i ett en dryg månad framåt. Och under den månaden ska ett och annat utöver än prästens advents- och julfirande också rymmas i programmet. Men det mesta kan göras enklare med god planering och den ska vi nu ta itu med. Jag ska be att få återkomma då vissa saker ännu få falla på plats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s