Äntligen! Det var extra roligt att öppna Röda Korsets distriktsmöte i Österbotten idag. Det var tre år sedan vi träffades fysiskt. De två senaste åren har mötena hållits på distans. Det var roligt att se folk irl, det var fantastiskt att höra sorlet vid matborden, alldeles uppenbart har folk saknat att träffas på riktigt och få prata också litet annat än bara ”asia”.

Efter att jag hållit öppningstal fick jag med Ulf Lassander, vice ordförande idistriktsstyrelsen, dela ut några medaljer för lång aktiv insats i organisationen. Men sedan överraskades jag med uppvaktning från både FRK-distriktet och mottagningscentralens chef Annica och personalen där. Stort tack!

På bilden Uffe och jag, vi gör nu båda vårt sista år i ledningen för distriktsstyrelsen, nästa distriktsmöte ska välja ny både ordförande och vice ordförande.

Detta arbete har, de allra flesta dagar hittills, kännts meningsfull, intressant och lärorikt. Jag brukar säga att det är ett vänligt sammanhang, folk vill väl och har sökt sig till organisationen pga en vilja att göra skillnad, för det goda i enlighet med FRK:s sju principer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s