Efter fem långa och intensiva arbetsdagar, som innehållit det allra mesta som kan ingå i församlingsprästens jobb, har jag fått landa på Willmanstrand. Tack vare att jag sovit långa nätter har jag orkat med programmet. Men motionerat har jag inte gjord, stegräknaren har noterat betydligt färre steg än det blir under lediga dagar. Så det är nu det allra viktigaste för pensionärsveckan, att skärpa mig beträffande promenader och någon simtur.ochi morgon blir det sovmorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s