Sista söndagslunchen på Folkhälsan bestod av hämtpizza från Casa mellan högmässa och dop och mellan flyttkorgar och väskor. Tallrikarna hade redan flyttat ut, så det blev att äta direkt ur pizzakartongen. 🙂

Inkommande vecka är jag ledig och då ska de sista möblerna hämtas och slutstädningen ordnas. Det återstår några arbetsdagar före den långa semestern som sträcker sig till sista april inleds. Jag har så smått börjat förbereda semestern, men ännu är väldigt litet spikat.

Först ska jag reda upp husen. Sängarna jag haft i Närpes har jag lånat ur gästrummet i Vexala. Nu hoppas jag att gästrummet ska få vara gästrum och att vi ska få ha sällskap med oss då och då i sommar.

Det är en och annan pinal som ska hitta sin plats, både i city-flatten inne i Nykarleby och i hemmet på stranden. För då jag efter att ha varit ute från Folkhälsan under värsta pandemitiden igen inredde min hyresbostad där, gjorde jag det nästan uteslutande med saker som jag ”lånade” hemifrån eller från ”skären”.

Det mesta är packat. Det mesta är t o m flyttat. Återstår det som behöver tas med en litet större bil och sedan städar vi det sista.

Jag har trivts bra på Folkhälsan. Fin bostad i nytt och fräscht hus, ett kort stenkast från jobbet, så det har varit hur behändigt som helst att gå hem emellan för att senare under dagen återvända till jobbet för ett pass till.

Jag är glad över att Gösta trivts så bra i Närpes och på Folkhälsan – och på Vargberget – att han gärna varit där med mig.

Jag är också glad att han inte knorrar då det ska flyttas och bäras ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s