Måndagssysslorna blandas med reflexion över gårdagen och de intryck som inte hann bearbetas i stunden. Vandrar lätt på moln av tacksamhet, kärlek, uppskattning och gemenskap. Och detta bland blomsterprakt och rosendoft.

Även om det skulle finnas täckning för endast en tiondel av det som sades igår, och för de vänligheter som riktats till mig den senaste tiden, får jag knyta ihop i tacksamhet och förundran. Gömma ovh begrunda.

Tänk att en på många sätt svår tid, som de senaste åren inneburit, får sluta så fint. ❤️Och fint att få känna gemnskapen, delandet och samhörigheten med så många, jag som så många gånger känt mig ensam.

Så här kan också ”semester” illustreras då det handlar om en semestrande präst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s