Det är redan två och en halv vecka sedan jag avskedspredikade i Närpes, men genom att jag jobbade och avslutade med en överlång arbetsdag (drygt 11 h på jobb + fyra h i bil 🫣) först senaste vecka har jag inte riktigt insett att jag verkligen har en lååång semester på gång. Inte förrän nu. 😊

Nu anar jag nya utmaningar från början av maj och blir med ens medveten om att det gäller att ta vara på ledigheten. Det finns alltid en risk med långa semestrar, att man inbillar sig att de är ännu längre än de är, och därför inte planerar dem eller passar på att göra sådant som man kan göra just för att man har ledigt. Att semestern i år, för min del, i huvudsak hålls under en tid då andra jobbar kräver också litet planering.

Då 62 dagar återstår av ledigheten vill jag passa på att påminna mig själv om att jag vill vara utomhus varje dag under min ledighet, ute på ett sådant sätt som jag inte nödvändigtvis hinner vara om jag jobbar.

Jag har en känsla av att min semester i år inte blir så märkvärdig. Men jag hoppas att den blir medveten, att jag tar den till vara och använder mina införtjänade lediga dagar på ett medvetet och konstruktivt sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s