Det är de små stegen som tillsammans gör vägen. Jag jobbar just nu med att skapa ett överskådligt hem där varje grej ska ha sin egen plats och där jag (och vi) ska veta var den platsen är. Vägen är lång. Vi (enligt Maken främst jag) har så mycket som behöver gås igenom.

Detta projekt, som endel kallar döstädning, är en mental – för att inte säga andlig– process. Att medvetandegöra, värdera, avstå. Det var ju det där med vad som är herre och vad som är tjänare. Antingen äger jag tingen eller så äger de mig.

Idag jobbar jag med kryddorna. Sorterar en uppsättning till cityflatten, en till Willmanstrand, en mindre till husbilen och den allra minsta till Kusinklubbens sommarresa. Och sedan ett lager med oöppnade påfyllnadspåsar, de skall väl vara i alfabetisk ordning. 😎

Var och en med sitt och jag med mitt.

(61 kvar/77 lediga dagar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s